Zomerleague en trainen

Standen bijgewerkt na speeldag 16 Dinsdag 29 juli.
Zomerleague

Ook dit jaar organiseert de NBV in samenwerking met Olround weer een zomerleague.
De zomerleague loopt van week 23 tot en met week 33 en begint om 20.00 uur, betaling mogelijk tot 19.45 uur. In week 23 wordt er alleen gespeeld op maandag 2 juni (O-bowl) en in week 24 alleen op dinsdag 10 juni (O-bowl).
Vanaf week 25 iedere maandag en dinsdag op de banen voor. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er nog een aantal woensdagen aan toegevoegd. De zomerleague bestaat uit 10 speelweken waarvan de beste 9 scores tellen. De kosten bedragen € 8,00 per speelavond.
 
Om je op te geven stuur je een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel je naar 06-45146030 (bereikbaar 's-avonds of in het weekend). Geef aan of je op de maandag- of dinsdagavond wil spelen (Dit is je vaste speelavond, alleen in overleg kan hiervan worden afgeweken).

 


 
Trainen onder begeleiding
Voor de zomerleague is er een mogelijkheid om te trainen onder begeleiding. Cris van Hoogstraten gaat hierbij de aandacht leggen op het 3-6-9-sparesysteem, houding en voor de gevorderde problemen waar ze mee zitten. Vanaf 18.30 uur kan er getraind worden, je kunt zelf kiezen (bij beschikbaarheid banen) met hoeveel personen je wilt trainen, kosten zijn € 8,50 PER BAAN.
De data voor deze trainingen zijn:
10, 17 en 24 juni
8, 15 en 29 juli
5 augustus

Schrijf reactie (0 Reacties)Slot(feest​)avond

Beste NBV'er,

Vrijdag 20 juni sluiten we het huisleagueseizoen af met de jaarlijkse slotavond met diverse bowlingactiviteiten, DJ en prijsuitreiking.
Thema voor deze avond is: ‘WK / RIO de Janeiro’, thema stijl kleding ZEER gewenst.
De kosten voor leden bedragen € 13,00 (inclusief eten en 4 consumptiebonnen). Wil je liever niet mee eten dan betaal je € 8,00 (inclusief 4 consumptiebonnen).
Ieder lid mag 1 introducé meenemen, de kosten bedragen € 13,00 (inclusief eten) en € 8,00 (exclusief eten). Binnenkomst vanaf 19.30 uur; Aanvang 20.00 uur, einde…??

Stuur vóór 15 juni een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06-45146030 (bereikbaar 's-avonds of in het weekend).
Geef aan of je met of zonder introducé komt en of je wel of niet mee eet.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur NBV

Schrijf reactie (1 Reacties)Diesel kampioen van de woe dubbelleague

Diesel neemt waardig afscheid van deze jaargang. De kampioen wint met 4-0 van Team Mesker, dat de laatste weken heel sterk voor de dag is gekomen. Scratch zijn Diesel en teamspeler Michel Berends de besten van de avond. Opvallend dat team Mesker er vanavond niet in slaagt een enkele 400 handicapgame te gooien . Maar Vooral Dieselspeler Michel Berends heeft vanavond een beslissende rol. Hij gooit ruim 600 scratch en bezet alle topposities in de weekscorelijst. Hij komt echter niet aan de seizoenscores van Joop Peeters van Proud 2 Strike. Lucky 2 heeft Maureen Peters als woman of the match. Alle eerste weekplaatsen gaan naar Maureen. Desondanks gaat Lucky 2 met 0-4 ten onder tegen Strike Force. Van je familie (pa Henk van Steenveldt speelt bij Strike Force) moet je het dus duidelijk weer eens niet hebben. En van je partner klaarblijkelijk ook niet, want Toon Peters (tijdens de vooruit gespeelde wedstrijd ingevallen voor Annelies van Steenveldt) haalt nog niet eens de 175 scratch gemiddeld, terwijl Toon op de maandag op 196 gemiddeld staat en op de woensdag dubbel 188. Ondanks de mooie 4-0 voor Strike Force redden Henk van Steenveldt en Graham Braddock het niet om op de derde plaats te eindigen, terwijl het team daar onlangs negen weken lang heeft gestaan. Tegen de eindsprint van AVG kunnen deze mannen niet op. AVG verliest tegen alle verwachtingen in met 1-3 van Nijmal. En het is dat Henk Peters en Theo Thoonsen van Nijmal in de eerste game met 5 pins het onderspit delven. Daarmee vervliegt de hoop op een plaatsje hoger op de ranglijst voor Nijmal, omdat Proud 2 Strike eveneens 3 punten pakt tegen Kolpinghuis. The Extremers toont door een mooie 4-0 overwinning dat het voor dit team niet nodig is geweest om op de laatste plaats te eindigen.

Schrijf reactie (0 Reacties)Olround kampioen dinsdag trio

Gisteravond heeft Olround het kampioenschap van de dinsdag trio uit het vuur gesleept na een bloedstollende laatste wedstrijd tegen de nr 2 "De Biezen".

De eerste game werd met minimaal verschil verloren maar de tweede game was met ruim 100 pins verschil een prooi voor "De Biezen". In game 3 wist Olround zich te herpakken en werd deze game gewonnen. Dit resulteerde in een 2-2 eindstand waardoor Olround zijn voorsprong van een half punt vast kon houden op "De Biezen". Deze stand liet nog een kleine kans voor Fishingwolrd open, maar door het 3-1 verlies tegen "de Haas mode" was ook deze kans verkeken en waren de bloemen voor Gerard, Martijn en Paul.

Heren van harte gefeliciteerd.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)Nog een half punt voorsprong voor Diesel in de woe dubbelleague

Wat vorige week niet gelukt is door Proud 2 Strike is AVG vanavond wel gelukt: de schijnbaar ongenaakbare koploper Diesel wordt beentje gelicht met 1-3. In de eerste game gaat Diesel al nattigheid voelen; immers, Michel Berends en Madelon Stol lopen achterstand op. Michel zet alle zeilen bij in de tweede game en lanceert een 245 scratchgame. Dat levert niet alleen 1 wedstrijdpunt op, maar ook de hoogste avond scratch plus handicapgame. De derde game gooit Vincent Disveld van AVG zijn hoogste game van de avond: 180 scratch, niet bijzonder hoog, Alex Nguyen van AVG gooit zijn een na beste game van de avond, terwijl Michel Berends en Madelon Stol van Diesel hun slechtste avondgame produceren. Resultaat: laatste gamepunt plus totaalpunt naar AVG. Vooral< Alex doet het deze drie games heel goed: in totaal scoort hij bijna zijn hoogste handicapserie van het hele seizoen. Dit resultaat geeft hoop aan de nummer 2 van de ranglijst: Lucky 2. Terwijl André Kelders van Kolpinghuis, tegenstander vanavond van Lucky 2, op 1 pin na zijn hoogste seizoenshandicapseriescore evenaart, lukt het hem niet om met zijn maatje Wil Kelders meer dan 1 punt te pakken tegen de dames van Lucky 2. Die halen beiden hun gemiddelde niet en erg lucky pakken ze de totaalscore met 6 pins verschil en daarmee scoort Lucky 2 een 3-1 overwinning.  En nadert het team de koploper tot op een half punt! AVG zet zich door de overwinning op Diesel vaster op de derde plek, want concurrent Strike Force speelt gelijk tegen Proud 2 Strike. Dit team stijgt een plaatsje op de ranglijst door dit gelijke spel. Nijmal komt heel erg dicht in de buurt van deze teams door een 3-1 overwinning op The Extremers. Door een prachtige derde game van Theo Thoonsen van Nijmal wordt dat extra punt meer dan een gelijkspel binnen gesleept omdat het totaalpunt hiermee aan Nijmal toekomt.  Team Mesker doet opnieuw van zich spreken, weer een 4-0 overwinning en de beste man van de avond in zijn midden: Sean Michel Mesker. Hij gooit vanavond zijn hoogste handicapserie van het seizoen en helpt daarmee zijn team aan een mooi puntentotaal; let op; de eerste 4 speelrondes heeft Team Mesker 0 punten gescoord omdat het toen nog niet in de competitie was ingedeeld.

Schrijf reactie (0 Reacties)InlogformulierWie is er online?

None