Een nieuwe oliemachine

Vele van jullie zullen wellicht het nieuwe al gehoord hebben: Olround heeft sinds begin van het seizoen een nieuwe oliemachine.

Aangezien er nogal wat vragen zijn over de patroon veranderingen die het met zich mee brengt, hebben we hier een blogje over de nieuwe machine gemaakt. (Voortaan terug te vinden in het menu: leaguenieuws -> oliepatroon).

Schrijf reactie (0 Reacties)Hans Peters wint NK 50+ handicap

Zondag 12 oktober heeft Hans Peters het NK 50+ handicap in de B klasse gewonnen.

Na de voorronde stond Hans nog vierde, maar 5 mooie finale games brachten hem op een totaal van 237,4 inclusief handicap en een scratch gemiddelde van ruim 209, en dit was ruim voldoende voor de overwinning. Hans van harte gefeliciteerd.

Bijlagen:
Bewaar het bestand Eindstandnkhand2014.pdfEindstandnkhand2014.pdf1198 kB
Schrijf reactie (0 Reacties)Uitnodiging Regiokampioenschappen senioren

Zaterdag 8 en zondag 9 november vinden de Regio kampioenschappen voor senioren plaats in Apeldoorn.

Marco Landman heeft de organisatie op zich genomen voor dit toernooi en met een inschrijfgeld van slechts 20 euro is dit een ultieme kans om mee te doen met een klassen toernooi waarvan de winnaar uitkomt in de dag der kampioenen. U speelt in uw eigen klasse waardoor de kans op een finale plaats reëel is.

Inschrijven kan rechtstreeks via marco@dutchbowlingtv.nl of stuur een mail naar Pierre Hendriks(zie kopje bestuur voor adres).

Alle informatie vindt u in de bijlage.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)MijnNBF

Mijn NBF

 

Wist je dat je via MijnNBF zelf je contactgegevens kunt wijzigen? Maar ook je pasgemiddelden, sportgegevens, leaguegegevens en persoonlijke scores kunt inzien.

Om in te kunnen loggen in MijnNBF heb je je pasnummer en wachtwoord nodig. Weet je het wachtwoord niet meer stuur dan een berichtje naar info@bowling-nijmegen.nl. Je krijgt dan z.s.m. een nieuw wachtwoord toegestuurd.
Beide woensdag leagues gaan niet door vanavond

Beide woensdagleagues kunnen vanavond niet doorgaan.

Olround heeft twee grote partijen vanavond die al lange tijd staan ingeboekt, helaas is deze datum toch in ons speelschema terecht gekomen en zullen deze wedstrijden later ingehaald worden. Alle wedstrijden zullen gewoon een week opschuiven en komt er in mei een extra speeldag, zodra dit definitief is ontvangt u hierover bericht en zullen de speelschema`s aangepast  en gepubliceerd worden.

Olround is op dit moment druk bezig om iedereen persoonlijk te benaderen en met deze publicatie erbij hopen we dat niemand voor niets naar de bowling komt vanavond.

De training van de jeugd kan wel gewoon doorgaan.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)InlogformulierWie is er online?

None