Uitnodiging Algemene Leden Vergadering / jaarvergadering

Beste leden,

Het nieuwe bowlingseizoen nadert, vandaar dat wij jullie graag uitnodigen om de Algemene Leden Vergadering / jaarvergadering bij te wonen van onze bowlingvereniging. Deze vergadering zal gehouden worden op dinsdag 26 augustus 2014 in Olround Nijmegen.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst.
In de bijlage tref je alvast de notulen van vorig jaar, het actuele huisleague reglement, uitnodiging en agenda aan.

Schrijf reactie (0 Reacties)Zomerleague 2014

Willie Peters en Juriaan Smid winnaars zomerleague 2014.

Alle deelnemers hartelijk bedankt voor een gezellige en spannende zomerleague 2014 en tot volgend seizoen.

 

Schrijf reactie (0 Reacties)Zomerleague en trainen

Standen bijgewerkt na speeldag 20 Dinsdag 12 Augustus.
Woensdag 13 augustus laatste speeldag en aansluitend prijsuitreiking:
Prijzengeld voor nr 1 t/m 10 heren en 1 t/m 6 dames. Meer uitleg over woensdag zie bijlage.
Zomerleague

Ook dit jaar organiseert de NBV in samenwerking met Olround weer een zomerleague.
De zomerleague loopt van week 23 tot en met week 33 en begint om 20.00 uur, betaling mogelijk tot 19.45 uur. In week 23 wordt er alleen gespeeld op maandag 2 juni (O-bowl) en in week 24 alleen op dinsdag 10 juni (O-bowl).
Vanaf week 25 iedere maandag en dinsdag op de banen voor. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er nog een aantal woensdagen aan toegevoegd. De zomerleague bestaat uit 10 speelweken waarvan de beste 9 scores tellen. De kosten bedragen € 8,00 per speelavond.
 
Om je op te geven stuur je een e-mail naar vanoldenbeek@hotmail.com of bel je naar 06-45146030 (bereikbaar 's-avonds of in het weekend). Geef aan of je op de maandag- of dinsdagavond wil spelen (Dit is je vaste speelavond, alleen in overleg kan hiervan worden afgeweken).

 


 
Trainen onder begeleiding
Voor de zomerleague is er een mogelijkheid om te trainen onder begeleiding. Cris van Hoogstraten gaat hierbij de aandacht leggen op het 3-6-9-sparesysteem, houding en voor de gevorderde problemen waar ze mee zitten. Vanaf 18.30 uur kan er getraind worden, je kunt zelf kiezen (bij beschikbaarheid banen) met hoeveel personen je wilt trainen, kosten zijn € 8,50 PER BAAN.
De data voor deze trainingen zijn:
10, 17 en 24 juni
8, 15 en 29 juli
5 augustus

Schrijf reactie (0 Reacties)Slot(feest​)avond

Beste NBV'er,

Vrijdag 20 juni sluiten we het huisleagueseizoen af met de jaarlijkse slotavond met diverse bowlingactiviteiten, DJ en prijsuitreiking.
Thema voor deze avond is: ‘WK / RIO de Janeiro’, thema stijl kleding ZEER gewenst.
De kosten voor leden bedragen € 13,00 (inclusief eten en 4 consumptiebonnen). Wil je liever niet mee eten dan betaal je € 8,00 (inclusief 4 consumptiebonnen).
Ieder lid mag 1 introducé meenemen, de kosten bedragen € 13,00 (inclusief eten) en € 8,00 (exclusief eten). Binnenkomst vanaf 19.30 uur; Aanvang 20.00 uur, einde…??

Stuur vóór 15 juni een e-mail naar vanoldenbeek@hotmail.com of bel naar 06-45146030 (bereikbaar 's-avonds of in het weekend).
Geef aan of je met of zonder introducé komt en of je wel of niet mee eet.
 
Met vriendelijke groet,
 
Bestuur NBV

Schrijf reactie (1 Reacties)Diesel kampioen van de woe dubbelleague

Diesel neemt waardig afscheid van deze jaargang. De kampioen wint met 4-0 van Team Mesker, dat de laatste weken heel sterk voor de dag is gekomen. Scratch zijn Diesel en teamspeler Michel Berends de besten van de avond. Opvallend dat team Mesker er vanavond niet in slaagt een enkele 400 handicapgame te gooien . Maar Vooral Dieselspeler Michel Berends heeft vanavond een beslissende rol. Hij gooit ruim 600 scratch en bezet alle topposities in de weekscorelijst. Hij komt echter niet aan de seizoenscores van Joop Peeters van Proud 2 Strike. Lucky 2 heeft Maureen Peters als woman of the match. Alle eerste weekplaatsen gaan naar Maureen. Desondanks gaat Lucky 2 met 0-4 ten onder tegen Strike Force. Van je familie (pa Henk van Steenveldt speelt bij Strike Force) moet je het dus duidelijk weer eens niet hebben. En van je partner klaarblijkelijk ook niet, want Toon Peters (tijdens de vooruit gespeelde wedstrijd ingevallen voor Annelies van Steenveldt) haalt nog niet eens de 175 scratch gemiddeld, terwijl Toon op de maandag op 196 gemiddeld staat en op de woensdag dubbel 188. Ondanks de mooie 4-0 voor Strike Force redden Henk van Steenveldt en Graham Braddock het niet om op de derde plaats te eindigen, terwijl het team daar onlangs negen weken lang heeft gestaan. Tegen de eindsprint van AVG kunnen deze mannen niet op. AVG verliest tegen alle verwachtingen in met 1-3 van Nijmal. En het is dat Henk Peters en Theo Thoonsen van Nijmal in de eerste game met 5 pins het onderspit delven. Daarmee vervliegt de hoop op een plaatsje hoger op de ranglijst voor Nijmal, omdat Proud 2 Strike eveneens 3 punten pakt tegen Kolpinghuis. The Extremers toont door een mooie 4-0 overwinning dat het voor dit team niet nodig is geweest om op de laatste plaats te eindigen.

Schrijf reactie (0 Reacties)InlogformulierWie is er online?

None