Eindstand Nijmeegse Kampioenschappen

Na een geslaagde dag, hierbij de eindstand van de Nijmeegse kampioenschappen 2014.

 

Dames: Kampioen van Nijmegen 2014 MARLOU SIEP

 

Heren: Kampioen van Nijmegen 2014  GERARD SMID

 

Jeugd: Kampioen van Nijmegen 2014 MITCHEL KLOK

 

De uitslagen van de verschillende klassen vinden jullie in de bijlage.

Allemaal bedankt voor jullie deelname!

Schrijf reactie (3 Reacties)Nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van de Nijmeegse Bowling Vereniging. De site was al een tijdje in aanbouw, echter vanwege een veiligheidslek in de oude website is hij wat eerder gelanceerd.
Hij is zowel qua functionaliteit als qua design nog niet helemaal af, toch vraag ik jullie nu al eventuele op en aanmerkingen te melden!
De recente berichten zijn meegenomen. Er is geen informatie verloren gegaan, behalve de gebruiker accounts! Deze heb ik niet over kunnen zetten. Helaas houdt dit in dat je dus jezelf opnieuw moet registreren. Een link hiervoor tref je aan in de rechter tabel onder het kopje “inlog fomulier”.

Nieuwe accounts moeten met de hand geactiveerd worden aangezien alleen NBV leden zich kunnen registreren. Deze activatie is daarom niet direct en kan 24 uur in beslag nemen.

 

Verslaggever worden!
Ben jij een fanatieke bowler en wil je na een avondje bowlen de rest van de vereniging laten weten hoe de avond verlopen is? Graag! Geef het even aan bij iemand van het bestuur. Er zijn geen vereisten! Dat wil zeggen: avondje afwezig of niets bijzonders te melden, hoef je niet noodzakelijk iets te posten. Alleen op de momenten dat jij dat leuk vind!

Schrijf reactie (3 Reacties)Nijmeegse Kampioenschappen

In de bijlage de actuele stand na donderdag 10 april en alle voorronden gespeeld. Het aantal finaleplaatsen voor de heren in de A klasse is in verband met het grote aantal inschrijvingen verhoogd naar 12. Een gewijzigd speelschema voor de finaledag staat in de bijlage.

Voorronde jeugd ook bijgewerkt.
Let op: GEWIJZIGDE STAND HEREN D

Schrijf reactie (0 Reacties)Nachtbowlen

Beste NBV'er,

Om gelijk met de deur in huis te vallen; dit jaar organiseert Olround weer het Nachtbowlen! En wij vinden het natuurlijk erg leuk als er ook mensen aanwezig zijn van onze Bowlingvereniging!
In de bijlage vind je het inschrijfformulier met de gewenste info die wij graag van jullie terug ontvangen.
Natuurlijk is aanmelden bij de receptie ook mogelijk.

We gaan dit jaar voor 36 teams. Er zal wel in vlot tempo worden gebowld gezien er 4 namen op het scherm komen. teamscore telt, en natuurlijk zijn er met de randactiviteiten ook leuke prijzen te winnen!
We hopen jullie in grote getalen te zien!

Met vriendelijke bowlinggroet,
Paul Kortman

 

Nachtbowlen

 

Schrijf reactie (0 Reacties)Lucky 2 is een taaie volhouder in de woe dubbelleague

Vorige week wint koploper Diesel met 4-0 van de nummer twee, vanavond legt hij het loodje tegen nummer 3 Strike Force en geeft de nummer 2 Lucky 2 weer de kans om in te lopen. De voorsprong slinkt tot 2 ½ punt. Lucky 2 heeft vanavond opvallend weinig moeite met The Extremers en wint met 4-0. De mannen Berends en Steenveldt van de teams Diesel en Strike Force bezetten afwisselend de tweede en derde plaats van de weektopscores. Beiden gooien ruim boven hun gemiddelde. Team Diesel is vandaag veruit het beste met de scratchscores, want ook Madelon Stol van Diesel gooit boven haar gemiddelde. Desondanks gaan 3 punten naar Strike Force. De topper deze avond is Vincent Disveld van AVG. Hij bezet alle eerste weekscoreplaatsen en leidt zijn team naar een verdiende 4-0 overwinning op Proud 2 Strike. Op de ranglijst doet AVG hiermee goede zaken en klimt naar plek vier. Nijmal schurkt tegen die (gedeelde) vierde plek aan en staat maar een half puntje achter, dankzij een 3-1 overwinning. De puntenhonger van Team Mesker stokt even, Sean-Michel Mesker heeft vanavond na de eerste game klaarblijkelijk de buik al vol, want dat is het enige punt dat hij met invaller Ricardo pakt tegen Kolpinghuis.

Schrijf reactie (0 Reacties)InlogformulierWie is er online?

None